Prajitura "fara foc" cu fructe si iaurt

de Bucataras Monica in Dulciuri, 1 Feb 2015 | 6400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de biscuiti populari
  • jumatate pachet de margarina
  • 500 gr de iaurt de fructe
  • 500 ml frisca
  • 2 pachete gelatina
  • 1 pachet gelatina(tort-gelle)
  • 2 pachete de zahar vanilinat
  • fructe(banane,portocale,kiwi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "fara foc" cu fructe si iaurt:

BLATUL.Biscutii se faramiteaza,se amesteca cu margarina,cu 2 pachete de zahar vanilinat pana se obtine un aluat sfaramicios,care se aseaza intr-un vas,apoi se preseaza cu dosul unei linguri.

CREMA Gelatina se hidrateaza cu 100 ml apa,intre timp se bate frisca ce se amesteca cu iaurtul. Glatina se incalzeste la foc mic fara a o fierbe,apoi se toarna peste frisca. Crema se adauga peste blatul de biscuti ornandu-se cu fructe.

Dupa ornarea acestuia se prepara si gelatina(tort-gelle) turnandu-se peste prajitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "fara foc" cu fructe si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere svaba